Anna Bjärtå, Okuiri, Jodo

Anna är sektionsansvarig och är en av initiativtagarna till Budokidz. Hon tränar själv Jodo och Iaido men har erfarenheter i andra kamparter, både japanska och kinesiska. Hon tycker att det bästa med Budokidz är kidsen och att få utvecklas tillsammans med dem.

Jim Hedlund, 5 kyu Karate, Jodo

Jim har sin bakgrund i Karaten men tränar nu Jodo. Han har lång erfarenhet som barninstruktör bl a i slalom och basket. Budokidz har inspirerat honom att börja träna igen efter flera hundra års uppehåll.

Ola Sunding, 4 Dan, Ju-jutsu

Ola är sektionsansvarig för Ju-jutsun och har tränat sedan 1990. Han tycker att det bästa med Budon är att man får lära sig ett bra självförsvar, allsidig träning och att vi har så väldigt roligt tillsammans.

Kent Edman, 4 Dan Ju-jutsu

Kent har tränat Ju-Jutsu sedan 20 år. Gillar variationen och att 2 pass inte ser likadana ut. Han har instruerar både barn, mon och vuxna i många år. Är Elit-instruktör inom Svenska Ju-Jutsu Kai. Förutom Ju-Jutsu gillar han att springa långt i fjällen, åka motorcykel och att fridyka.

Sofia Friberg, 2 kyu Ju-jutsu

Tränat jutsu sedan 2010. Grym sångerska. Stark.

Maano Aunapuu, 1 Kyu Ju-Jutsu

Maano har tränat Sport Ju-jutsu tidigare men nu är det Ju-Jutsu Kai som gäller. Han är känd för sin stora äppelkonsumtion. Han gillar energin och upptäckarglädje hos barn i Budokidz.

Kristina Tajani, 1 kuy Jujutsu

Uthållig, envis och stark. En hejare på hundar.

Tim Torfjäll 1 Dan Jodo

Tränar Jodo, Ju jutsu och Karate. Mkt aktiv i allt.

Bo Friberg, 1 Dan Ju-jutsu

Tränat sedan 2010. Även ordf för ÖBK.